Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

O společnosti

Realitní kancelář PETRA,  našim cílem je poskytnout klientům komplexní spektrum služeb při zprostředkování obchodu s nemovitostmi. Jsme realitní kancelář PETRA a postaráme se o všechny prodávající i kupující! Obraťte se na NÁS, nabízíme bezplatnou poradenskou činnost, vypracování všech potřebných dokumentů nebo jednání s katastrálním, stavební a finančním úřadem.

Zajištujeme kompletní dokumentaci k prodeji vaší  nemovitosti, zajištění stavebních plánů, pasportů, geometrické zaměření a v případě potřeby i kolaudaci nemovitostí. Je toho však mnohem víc, kde klientům rádi poradíme a navrhneme různé možnosti. Využijte našich služeb! Naše cíle Realitní kancelář PETRA.

Naším cílem je nabídnout klientům komplexní spektrum služeb při zprostředkování obchodu s nemovitostmi pro prodávající i kupující, zejména: zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí, bezplatná poradenská činnost prezentace nemovitosti na internetových serverech, vypracování všech potřebných dokumentů jednání s katastrálním a finančním úřadem 100%  , zajištění znaleckých posudků či směrné hodnoty nemovitosti (pro potřeby finančního úřadu) zpracování daňového přiznání k dani z nabytí nemovité věci (dříve daň z převodu nemovitých věcí). 

Našim klientům zaručujeme 100% korektní jednání jasně stanovená pravidla, inzerování prodávaných či pronajímaných nemovitostí v tisku, na specializovaných internetových serverech, na vlastních www stránkách i na vývěskách.. Řídíme se heslem... „Naše zkušenosti jsou pro vás zárukou“. Dokáže najít optimální řešení pro každého a reference našich klientů nás v tom utvrzují.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?